Profesorii, mai buni decât elevii la tenis cu piciorul

În cadrul proiectului „Licee Fair-Play”, Colegiul Naţional „Silvania” Zalău şi Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” au organizat în acest an ediţia a II-a a turneului de tenis cu piciorul între elevi, părinţii acestora şi profesori. S-au înscris 20 de echipe de la CNS Zalău şi 21 de la CT „API”, iar în urma partidelor disputate în fazele eliminatorii, în faza finală, disputată vineri, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, s-au calificat opt echipe. După primele patru partide s-au stabilit semifinalistele: Profesorii (echipă formată din Claudiu Crişan şi Cristian Man), Sandana (Florin Morar – Pavel Sabău), API (Raul Barbuş – Pall Roland) şi Young Boys (Ovidiu Iancău – Gabriel Nicoloff).
Dacă anul trecut, legea a fost făcută de cuplul Florin Morar – Andrei Sabău, profesorul de informatică de la CNS a fost cel mai bun şi în acest an, făcând cuplu cu Pavel Sabău (tatăl lui Andrei – fost elev la CNS).
Cei doi au învins în două serturi în semifinale cuplul format din Ovidiu Iancău şi Gabriel Nicoloff, iar în finala mare au câştigat tot cu 2 – 0 în faţa cuplului Raul Barbuş – Pall Roland.
Finala mică a fost câştigată de profesorii de la CT „API”, Claudiu Crişan şi Cristian Man, cei doi impunându-se în două seturi în duelul cu Young Boys.
Echipele clasate pe primele patru locuri au primit la final cupe, diplome şi premii în bani, sumele fiind donate de către profesori în scopuri caritabile.
Sponsorul turneului a fost SC Sandana SRL, iar parteneri media cotidianul „Magazin Sălăjean” şi săptămânalul „Sportul Sălăjean”.

Leave a Comment